Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@23:24:22 GMT

دو راهی تاریخی ایران: گفت و گو یا انحطاط ؟!

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۰۷۷۲

دو راهی تاریخی ایران: گفت و گو یا انحطاط ؟!

عصر ایران؛ جعفر محمدی - کش و قوس های برنامه "زاویه" همچنان ادامه دارد. بعد از این که مهمان این برنامه گفت و گو محور، توهینی آشکار به رئیس جمهور کرد و رئیس سازمان صدا و سیما مجبور به عذرخواهی شد، سردبیر و مجری این برنامه، از اخراج خود خبر داد، خبری که از سوی مدیر شبکه 4 تکذیب شد اما در برنامه جدید "زاویه"، مجری جدیدی روی آنتن رفت!


در این که اظهارات مهمان برنامه به معنای واقعی کلمه سخیف، بی ادبانه و موهن بود، تردیدی نیست اما سخن این است که آیا تاوان اظهارات یک فرد را باید فردی دیگر دهد؟ اگر قرار باشد تن و بدن مجری و سردبیر بلرزد که مهمان (آن هم در برنامه زنده) چه خواهد گفت که دیگر نمی شود برنامه گفت و گو محور ساخت، دیگر نمی توان از افرادی که حرفی برای گفتن دارند دعوت کرد و اساساً دیگر نمی توان به سمت چالش و تضارب آرا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



من به شخصه با بسیاری از مواضع سیاسی آقای حبیب رحیم ازغدی (سردبیر و مجری محترم زاویه) همسو نیستم ولی این دلیل نمی شود که نسبت به اخراج او، که در سیما "گفت و گو" می ساخت، بی تفاوت باشم. فارغ از این که "زوایه" با کدام رویکرد سیاسی گفت و گوها را روی آنتن می برد، همین که در عصر مونولوگ زده ما به احیای گفت و گو همت می گمارد بسیار ارزشمند است.

 در ایران امروز، ما به گفت و گو ، همانند نان شب محتاجیم. بسیاری از سوء تفاهم ها، کج فهمی ها، عداوت ها و نظایر این ها، محصول فاصله گرفتن ها از همدیگر است، محصول بی گفت و گو بودن ماست، محصول تریبون های یک طرف است، محصول بولتن نویسی هاست، محصول ندیدن و نشنیدن همدیگر است... .

ما آنقدر با یکدیگر گفت و گو نکرده ایم که آداب گفتن و گوش دادن را از یاد برده ایم و هم از این روست که نه مهمان برنامه می داند که نباید در گفت و گو توهین کرد و نه مدیران صدا و سیما پای اصول گفت و گو می ایستند و برای تعامل و دلجویی از دولت هم که شده، سر مجری گفت و گو را می بُرند، آن هم مجری همسو و خودی را !

ای کاش ای قدر "گفت و گو هراس" نبودیم که اگر نبودیم، حال و روزمان بسیار بهتر از اکنون بود... هر جایی هستیم و هر جایگاهی داریم، تمرین گفت و گو را آغاز کنیم: از خانواده ها تا عرصه سیاست و روابط بین الملل. آینده ایران در دو راهی "ترویج فرهنگ گفت و گو" و "انسداد گفت و گو" است. ما یا گفت و گو می کنیم با راهی انحطاط تاریخی می شویم.

بیشتر بخوانید: وقتی صدا و سیما برای «من وتو» محتوا تولید می‌کند/ بوی پیاز در یک مصاحبه تلویزیونی! لینک کوتاه: asriran.com/003Dmt

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گفت و گو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۰۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان صدا و سیما، پیمان جبلی در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: برمودا در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسئولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

جبلی با بیان اینکه برمودا، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

وی تحول رویکردی و بسط دامنه‌ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را ازجمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون برمودا، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه افزود: باید از ظرفیت‌های به‌وجودآمده به موقع و بجا استفاده کرد و «برمودا» را که روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

کد خبر 849624 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم پيمان جبلى - رئيس صدا و سيما تلویزیون - برنامه تلویزیونی تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • مجری پرحاشیه سیما کنار رفت!محمدرضا شهبازی کیست؟
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود